Hvilken stil passer jer?

Her finder du inspiration til dit næste byggeprojekt.

Leder du efter et råhus du selv kan indrette eller et nøglefærdigtfunkis hus eller…Så finder du inspirationen her.

Hvilken stil passer jer?

Her finder du inspiration til dit næste byggeprojekt.

Leder du efter et råhus du selv kan indrette eller et nøglefærdigtfunkis hus eller…Så finder du inspirationen her.

Begrebet Funkis kendetegner det enkle, det elegante og det funktionelle. Med udgangspunkt i de principper har Cantona House udarbejdet eksempler på planløsninger, der kan anvendes i deres helhed eller som inspiration til helt specifikke behov.

Fælles for eksemplerne er lige ganglinjer, sammenhæng mellem de enkelte rum og en funktionel fordeling af de kvm der er til rådighed. Alle har ønsker om optimale lysforhold der giver fornemmelsen af store rum. Det er hos Cantona House opnået ved store glaspartier fra gulv til loft, der så vidt muligt overdækkes, for at undgå den værste overophedning om sommeren.

Arkitekturen og funkisstilen i de viste eksempler fremhæves ved små vinkler og forskydninger, der markerer indgangspartier og terrasser. Eksemplerne kan, hvor det ikke er vist, ret enkelt tilpasses med en carport eller garage løsning.

Cantona Bygge System er optimalt til Funkis stilen.

Cantona Bygge System er baseret på lette konstruktioner der muliggør gulv til loft vindues løsninger, elegante udhængsløsninger samt at vindueslysninger på ca. 25 cm muliggør mest mulig lysindtrængning. Cantona Roof elementet er, med sine kun 30cm, arkitektens drøm – man kan hermed opnå en lethed som en almindelig tagløsning aldrig ville kunne.

CH-155-Funkis

DOWNLOAD

CH-157-Funkis

DOWNLOAD

CH-162-Funkis

DOWNLOAD

CH-172-Funkis

DOWNLOAD

CH-177-2-Funkis

DOWNLOAD

CH-178-2-Funkis

DOWNLOAD

CH-181-Funkis

DOWNLOAD

CH-183-Funkis

DOWNLOAD

CH-186-2-Funkis

DOWNLOAD

CH-190-2-Funkis

DOWNLOAD

CH-190-3-Ensidig

DOWNLOAD

CH-191-Funkis

DOWNLOAD

CH-193-2-Funkis

DOWNLOAD

CH-195-Funkis

DOWNLOAD

CH-197-Funkis

DOWNLOAD

CH-200-Funkis

DOWNLOAD

CH-205-Funkis

DOWNLOAD

CH-205-2-Funkis

DOWNLOAD

Ensidig taghældning forbindes ofte med Funkis stilen. Reelt er det to forskellige ting og betegnelser for hustyper. Ensidig taghældning ses ofte på længehuse, eller huse med mindre forskydninger.

Ensidig taghældning er måske den mest minimalistiske hustype, hvor den ensidige taghældning vil og skal fremstå markant.

Arkitekten har i eksemplerne lagt vægt på en funktionel indretning med størst mulig hensyntagen til forventede indgangsforhold, i forhold til ruminddeling der fordeler sig til havesiden og rummene indbyrdes. Arkitekten vil gerne optimere oplevelsen af at komme ind i huset, entreen behøver ikke være trang og sekundær, men ved at have sammenhørighed med bryggerset, flyttes den ofte traditionelle indgang igennem bryggers til entreen.

Ensidig taghældning fremhæver sig ved at være interessant til store vinduespartier i den ene side af huset, samt ofte delvist i gavle. Det opnås naturligvis ved den ensidige taghældning, hvor typisk køkken-alrum og delvist stue placeres, rum hvor man gerne vil opnå en optimal rumfornemmelse med masser af dagslys.

Arkitekten har udarbejdet et par eksempler, men mulighederne for denne hustype er, som andre hustyper, næsten uendelige. Vi tilpasser gerne projekter til helt konkrete behov og muligheder.

CH-131-Ensidig

DOWNLOAD

CH-148-Ensidig

DOWNLOAD

CH-155-Ensidig

DOWNLOAD

CH-155-2-Ensidig

DOWNLOAD

CH-156-Ensidig

DOWNLOAD

CH-164-Ensidig

DOWNLOAD

CH-177-2-Ensidig

DOWNLOAD

CH-178-2-Ensidig

DOWNLOAD

CH-181-Ensidig

DOWNLOAD

CH-181-2-Ensidig

DOWNLOAD

CH-183-2-Ensidig

DOWNLOAD

CH-184-Ensidig

DOWNLOAD

CH-186-2-Ensidig

DOWNLOAD

CH-191-Ensidig

DOWNLOAD

CH-196-Ensidig

DOWNLOAD

CH-204-Ensidig

DOWNLOAD

2 plans huse udføres oftest med vandret tag i funkisstilen, men kan også udføres med sadeltag, såvel som med ensidig taghældning. Forskellige vinduesløsninger er medvirkende til hvordan det endelige udtryk former sig i retning af en bestemt arkitektur.

2 plans huset har flere fordele såsom at det fylder mindre på grunden, man kommer op i højden hvilket åbner op for at udnytte en eventuel udsigt, samt der er optimale muligheder for indretning og arkitektur.

Der er en tendens til at køkken-alrum og stue placeres på øverste etage, sammen med soveværelse, bad og ofte et kontor eller det ”tredje/fjerde værelse”. Det betyder ofte at der er ønske om flere m2 bolig øverst end nederst, hvorfor en garage eller carport, udgør en del af underetagen. Dette giver også mulighed for at placere en tagterrasse på en del af underetagen.

2 plans løsninger åbner op for uendeligt mange indretninger. Cantona Byggesystemet gør endnu mere muligt.

Væg og tagkassetter har styrkemæssige kvaliteter, der muliggør en enkel og funktionel arkitektur, hvor tykkelserne på produkterne igen har en afgørende betydning, såvel som styrke og energien har det.

Vi er ved at udarbejde et par eksempler til inspiration. Vi ser frem til at arbejde med jer omkring jeres muligheder, behov og ønsker for et 2 plans hus.

CH-165-3-2 Plan

DOWNLOAD

CH-182-2-Plan

DOWNLOAD

CH-185-2-Plan

DOWNLOAD

CH-197-2-2 Plan

DOWNLOAD

CH-209-2-2-Plan

DOWNLOAD

CH-220-2-2-Plan

DOWNLOAD

CH-226-2 Plan

DOWNLOAD

I dag vælger flere og flere at bygge et ”rigtigt” hus når de bygger nyt fritidshus. Folk ønsker kvalitet – også når de holder fri. Man ønsker et minimum af vedligeholdelse og samtidigt enten et varmt og hyggeligt udtryk i form af træ eller et mere moderne og minimalistisk, måske hvidpudset, fritidshus.

Hos Cantona House oplever vi ofte at folk drømmer om et træhus, men egentlig ikke ønsker et ”træhus”. Det danske sommerland er fyldt med disse flotte træhuse, men isolering og udsigten til fremtidigt vedligeholdelse er ikke prangende. Derfor fungere Cantona Systems elementer perfekt til at affeje netop disse udfordringer. Selv med en kun 10 cm. PIR+ kerne, er isoleringen langt foran traditionel isolering i en trækonstruktion og derfor får man ”helårs” fornemmelsen i sit nye Cantona House fritidshus. Man kan ydermere vælge lige netop den facadebeklædning man drømmer om – det varme træ, det lette zink eller måske den minimalistisk puds.

Cantona House tilbyder fritidshuse med enten ensidig taghældning eller fladt tag.

CH-76-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-84-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-95-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-97-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-100-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-101-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-104-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-109-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-109-2-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-113-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-120-Fritidshus

DOWNLOAD

CH-134-Fritidshus

DOWNLOAD

Uanset om du går med en indre håndværker i maven, er professionel, ingeniør eller noget helt fjerde, kan Cantona RAW være noget for dig som ønsker at deltage i dit eget nybyggeri.

Med Cantona RAW mener vi råhus. Vi leverer og evt. montere Cantona elementerne, Cantona Wall og Cantona Roof. Hvis I ønsker montage kan vi støbe soklen og dernæst rejse råhuset for jer. Så er det op til jer at få videreudviklet ”skallen” til netop jeres drømmehus.

Under Cantona RAW konceptet kan vi tilbyde jer

  • Første møde på jeres byggegrund for at se mulighederne
  • Skitsering og evt. 3D model af netop jeres drømmehus
  • Udarbejdelse af statik/ingeniørberegninger på huset
  • Energiberegning
  • Ansøgning om byggetilladelse
  • Samarbejdspartner på råhuset eller hele processen
  • Dialog med Cantona i byggeprocessen
  • Eventuelt andre delentrepriser såsom EL, VVS eller maler

Så tøv ikke med at kontakte os for pris på netop jeres Cantona RAW råhus!