Projekbeskrivelse

2-plan med eksklusiv tagterrasse

Skøn udsigt over grønne omgivelser

Type: 2-plan, funkis

Familiestrrelse: 5 personer

Boligareal: 198 m2

Vognly: 37 m2 carport

3 keypoints:

  • 1. Stor eksklusiv hall

  • 2. 37 m2 tagterrasse

  • 3. God planløsning

Moderne og stilren hvidpudset facade. En tagterrasse med udsigt udover skønne grønne omgivelser. En stor ekstravagant hall. Det er blot nogle af de eksklusive løsninger der er valgt i dette pragteksemplar af en 2-plans villa.

Den ekstravagant store hall giver én, en helt overvældende følelse af, at dette ikke blot er et almindeligt parcelhus. Det store vindue, der går fra hall’en i stueetagen hele vejen op til det store køkken/alrum på første sal, giver familien et fantastisk lysinfald i hjemmet, samtidig med at store gulv til loft vinduer giver et moderne touch.

I stueetagen er der fokus på familiens børn. Det er her de tre børneværelser er placeret, hvilket giver teenagerne lidt privatliv og frihed. Badeværelset i stueetagen er beklædt med store flotte grå klinker, der giver den helt rigtige wellness følelse i rummet.

Fra carporten, er der direkte indgang til husets bryggers, der hurtigt bliver brugt til opmagasinering af hverdagens effekter såsom skoletasker, jakker og støvler.

Når der trædes op ad sidste trin på trappen til 1. salen, ses den eksklusive tagterrasse med det samme. Her kan udsigten, til de utrolige grønne omgivelser huset er omringet af, nydes i selskab med familie og venner. Med dobbelt terrassedør fra køkken/alrum, bliver det nemmere at nyde aftensmaden på tagterrassen de lune sommeraftener. Og med den sammenhængende stue, giver de 52,5 m2 masser af plads til at samle den store familie til aften hygge i de mørke vinteraftener.

1. salen rummer også forældresoveværelse med tilhørende badeværelse og et stort walk-in closet. Badeværelset her, har ligesom i stueetagen, store grå klinker der tilfører rummet en ro og følelse af wellness.

Planløsningen i det her hjem er ideel til den store familie, hvor børnene er blevet større og mere selvstændige.

Vi byder her velkommen til den store familie, hvor der er plads til alle.