Projekbeskrivelse

Arkitektonisk 2-plans villa

Kvalitetsvilla med unikt orangeri

Type: 2-plan, funkis

Familiestrrelse: 5 personer

Boligareal: 238 m2

Vognly: 68 m2 garage

Orangeri: 13 m2

3 keypoints:

  • 1. Orangeri

  • 2. Stor garage

  • 3. Stor solrig terrasse

Sæby er blevet et populært område at bygge nyt i og det er fuldt ud forståeligt. Byen har nogle helt unikke naturomgivelser samtidig med at der er massere af muligheder for indkøb. Denne nye bydel, hvor dette nye hjem skal ligge, har udsigt til både frodige skove og det brusende hav. Det kuperet terræn er helt perfekt til at udfordre benene til en vandretur i familie og venners selskab.

Boligen har en stor garage på hele 68 m2 der må give misundelige blikke fra enhver mand, hvis hobby er at skrue på biler og få olie på tøjet. I stueetagen ligger også de tre børneværelser, badeværelse, bryggers og et hjemmekontor. I den eksklusive hall, går trappen op til førstesalen hvor familiens behov for lysindfald har været i fokus.

Udsigten til de grønne naturomgivelser kan nydes i mens der dagdrømmes i det unikke orangeri der ligger på førstesalen. Det er også på førstesalen at hjemmets master bedroom er placeret samt badeværelse, walk-in closet og et ekstra gæstetoilet. Køkken/alrum og stue har en mindre opdeling i midten af de to rum men giver stadig familien følelsen af at være sammen, selvom nogle er i gang med madlavningen og andre ser nyhederne i stuen. At opdelingen ikke går fuldt igennem de to rum, giver rummene en masse lys og en følelse af at rummene er mere åbne. Tagterrassens placering gør det muligt at nyde udsigten til det brusende og smukke hav, der flittigt kan nydes på de skønne danske sommerdage.

Velkommen til unikke naturomgivelser, velkommen til et enestående hjem.