Projekbeskrivelse

Eksklusiv 2-plan med udsigt

Med man cave

Type: 2-plan, funkis

Familiestrrelse: 3 personer

Boligareal: 218 m2

Vognly: 39 m2 carport

3 keypoints:

  • 1. Herreværelse

  • 2. Isoleret udhus

  • 3. Pergola

Når du vågner op i dette eksklusive hjem er det første du ser, en hyggelig lille sø, grønne områder samt Holbæk Fjord i horisonten. De store gulv til loft vinduer, giver dig en ren panorama udsigt samt et fantastisk naturligt lysinfald i hele hjemmet.

Selve byen Holbæk, mener man er opstået af to små byer, Holbæk og Labæk, der var opkaldt efter og lå ved de to bække. Med tiden forsvandt Labæk og blev en del af Holbæk, da der i Holbæk var opstået en større gård og senere hen et befæstet slot. I dag er Holbæk Nordvestsjællands største by, og flere nybyggergrunde fortsætter udviklingen i byen.

Det her nybygger projekt har en eksklusiv facade med langstensformat og cedertræbeklædning. Med direkte indgang gennem det isolerede udhus fra carporten, og videre ind i hjemmets store overdådige hall, undgår du at blive drivvåd i efterårsregnen.

I hjemmets stueetage er der placeret bryggers, hjemme kontor, børneværelse og et badeværelse. Det er også i stueetagen, at den såkaldte man cave, også kaldet herreværelse, er placeret. Her kan mændene nyde en whisky eller kolde øl, mens aftens fodboldkamp kører på skærmen og der bliver grillet store bøffer på den overdækkedeterrasse lige udenfor værelset.

New Yorker murstensvæggen giver den store hall et råt og lækkert udtryk, som følger med hele vejen op til 1. salen ved trappen. Trappen fører direkte op til det store køkken/alrum med sammenhængende stue. I det store køkken er der masser af plads til at udfolde sin indre master chef, og gæsterne kan nemt følge med i madlavningen fra barstolene ved køkkenøen. I viktualierummet ved køkkenet, er der masser af plads til opbevaring og mulighed for at installere et vinskab, der sørger for at vinen har den rette temperatur. Den store tagterrasse har hele to terrassedøre, en smuk pergola samt en hel fantastisk udsigt over det grønne område og fjorden. På solskinsdage er terrassen et oplagt sted at nyde en velkomst drink og lidt snacks når familien får gæster til middag.

Fra køkkenet, går en gang med New Yorker glasdør i enden. Her er master bedroom placeret med walk-in closet og et stort badeværelse med flotte store fliser, der tilfører et roligt og stilrent look til rummet.

Velkommen til et eksklusivt hjem, med en helt fantastisk udsigt og et rigtigt herreværelse.