Projekbeskrivelse

Eksklusiv pool view

Med god plads til at sole sig

Type: 1-plan funkis

Familiestørrelse: 4 personer

Boligareal: 179 m2

Pergola: 16 m2

3 keypoints:

  • Swimmingpool

  • Store gulv til loft vinduer

  • Flere kvadratmetre for pengene

På Kalvebod Fælled, nord for Pinseskoven, kan du finde huller i jorden der stammer tilbage fra 2. verdenskrig hvor tyske krigsskibe beskød området. Det var efter 2. verdenskrig, at store dele af bydelen, Kastrup, blev opbygget og det er stadig muligt at finde flere spor efter krigen i dag. Udover spor fra krigen, er Kalvebod Fælled et utroligt smukt grønt område. Det blev under krigen inddæmmet, hvor arbejdet fik aktiveret en del arbejdsløse danskere der ellers kunne risikere at blive sendt til tvangsarbejde i Tyskland. I dag er det store område blevet hjem for flere sjældne planter og dyr, og er fredet. Store dele af området er også groet til med buske og træer, hvilket er grunden til at køer, heste og rådvildt er sat til at græsse, så det ikke skal gro yderligere.

Kastrup har utrolig meget at byde på uanset hvad du søger. Bydelen har blandt andet, udover Kalvebod Fælled, strand, havn og alverdens indkøbsmuligheder til ethvert kulinarisk måltid. Det er også i Kastrup at du finder Den Blå Planet, der er et af de mest besøgte seværdigheder i Danmark med sine 7 mio. liter akvarievolume.

Her i bydelen skal dette pragt eksemplar af et hus bygges. Med eksklusivt view til poolen fra stuen, er det svært ikke at blive imponeret når kommer på besøg. Fra entreen, på det 179 m2 store hjem, træder familien direkte ind i husets hjerte, der består af det store køkken/alrum med sammenhængende stue. De store gulv til loft vinduer giver et fantastisk lysindfald i de store rum, hvilket giver familien mulighed for at nyde dagens lyse timer i længere tid indenfor. Når temperaturen tillader det, kan familien nyde den store terrasse med den hyggelige pergola og køle af med masser af leg i swimmingpoolen. Med indgang fra terrassen til bryggers, kan familien med det samme komme af med det våde badetøj så de ikke drypper på gulvet i resten af hjemmet.

Direkte fra køkken/alrum ligger forældre soveværelset med walk-in closet og stort badeværelse med karbad og dobbelt bruseniche, hvor mor og far har mulighed for lidt mere tosomhed og nærvær i den ellers så travle hverdag.

I enden af husets gang er de to børneværelser placeret. Inden vi træder ind på værelserne, er der placeret et stort multirum, hvor familien har mulighed for at lave to ekstra værelser der enten kan bruges til børneværelse, gæsteværelse eller et hjemmekontor. Dette giver familien muligheden for at tilpasse deres hjem til de forskellige behov de har, i de forskellige stadier af deres liv. Det ekstra badeværelse gør at familiens dagligdag kan køre lidt nemmere, da de slipper for kø til badet om morgen, og derfor kan nyde morgenmaden sammen som familie.

Velkommen til et hjem med muligheder, velkommen til en dejlig dag ved poolen.