Projekbeskrivelse

Eksklusiv villa nær vand

Unikke detaljer der pryder det stilrene design

Type: 2-plan, funkis

Familiestrrelse: 5 personer

Boligareal: 210 m2

Vognly: 34,2 m2 carport

3 keypoints:

  • 1. Unikke udvendige detaljer

  • 2. Ekstravagant tagterrasse

  • 3. Walk-in closet

I området Mølholm i Aalborg er enge hævet havbund fra Stenalderhavet. Et af de punkter der karakteriserer området er at der er stor fokus på, at bevare Stenalderens kystlinje og den byhistoriske helhed som findes i sammenhængen mellem lergravssøen.

I et historisk bebyggelsestruktur og ved lergravsøen som nabo, er denne eksklusive villa i 2 plan netop blevet færdig tegnet.

Det ekstravagante design på boligens facade pryder den ellers så stilrene hvidpudsede bygning, og giver et indtryk af ren luksus bolig. Især er den udvendige trappe ned til haven et måbende blik værd, da de forskellige niveauer i trappens trin viser hvor detaljebevidste husets beboere er.

Planløsningen viser også et indbegreb af luksus med hele tre børneværelser, et badeværelse, bryggers, multirum og en stor hall i stueetagen. I det store multirum er der mulighed for et stort fælles legerum til familiens tre børn eller et fitnessrum hvor familien kan svede igennem på løbebånd og få trænet deres biceps.
1. salen er familiens samlingssted. Her kan børnene klare lektielæsningen enten ved spisebordet eller kogeøen, mens mor og far forbereder familiens aftenmåltid. Efterfølgende kan familien rykke hen i stuen der er bygget i forlængelse med køkken/alrummet, og har haft fokus på familiens behov for store lyse rum, hvor lysindfaldet fra de store vinduespartier, giver et dejligt naturligt lys i døgnets solskinstimer. For at komme ind i forældrenes master bedroom med tilhørende badeværelse og walk-in closet, skal man igennem hjemmekontoret, hvilket giver en følelse af lidt mere privatliv i soveværelset.

Tagterrassens glasgelænder giver følelsen af at den store terrasse er endnu større og en ren panorama udsigt til områdets grønne enge og lergravssø kan nydes med et koldt glas rosé.