Projekbeskrivelse

Førsteklasses liebhaveri

Arkitektonisk drøm med et væld af detaljer

Type: 1-plan, funkis

Familiestørrelse: 4-5 personer

Boligareal: 214 m2

Vognly: Vognly/isoleret udhus 50 m2

Overdækket areal: 19 m2

3 keypoints:

  • Funktionel arkitektur

  • Luksus der kan bruges

  • Flere m2 for pengene

Denne lavenergivilla byder p noget helt særligt.

Med spring i både det horisontale og vertikale plan, higer byggeriet efter at udfordre dine sanser. Facadefremspring bliver til små læ-kroge hvor man kan sole sig både tidligt og sent i sæsonen, udhæng der skærmer i de mest solrige og våde måneder og spring i tagryggen der byder lyset ind i midten af selve konstruktionen.

Materialevalget er sit eget. Når dørene foldes til siden åbnes op til byggeriets hjerte – det 50 m2 store køkken/alrum, og ude og inde bliver ét. Det elegante snedkerkøkken fra Kustomhouse med tilhørende vinopbevaring understreger, at Bygherre her, er et par i den mest kvalitets- og udtryksbevidste ende af skalaen.

To stuer én-suite delt af en tunnelpejs, en alkove for de små at boltre sig i, forældreafdeling med Walk-in og velværelse, rummelige børneværelser og træningsrum, samt en integreret carport og isoleret udhus-løsning. Hermed fortælles historien om, hvordan en bygherres kompromisløse mindset med de rette byggefaglige kompetencer til sin rådighed, skaber en arkitektonisk drøm med et væld af detaljer.