Projekbeskrivelse

Elegant funkis villa

I landlige omgivelser og med fokus på udsigt

Type: 1-plan funkis

Familiestørrelse: 4 personer

Boligareal: 176 m2

Vognly: 36 m2 carport

3 keypoints:

  • Bæredygtig luksus

  • Gulv til loft vinduer

  • Elegant facade design

Mellem små snoede veje, grønne åbne marker og med skov i baghaven, er det næsten umuligt ikke at få følelsen af hyggelig landlig idyl på denne adresse i Ejlstrup ved Odense.

Bagerst i den åbne carport, er der placeret et isoleret udhus med god plads og mulighed for enten opbevaring eller et gæsteværelse. Facaden er belagt med langformat murstensskaller i farven obsidian shadow, der giver huset et elegant og stilsikkert udtryk der ikke bliver umoderne lige foreløbig. På tre af husets 4 sider er der bygget udhæng, hvor udhænget går langt nok ud til at overdække terrassen ved forhaven af huset.

De store gulv til loft vinduer giver en skøn udsigt ud over de grønne marker fra de to børneværelser samt fra køkken/alrum og stue, hvor familien samles og hygger med varm kakao og efterårsaktiviteter. Viktualierummet giver mere plads i køkkenet og familien har mulighed for at handle stort ind når de støder på gode tilbud der er langtidsholdbare.

Resten af husets plantegning byder på bryggers, badeværelse, hjemmekontor og et master bedroom med walk-in closet og forældre badeværelse.

Hele den ene side af væggen på forældre badeværelset består af et stort gulv til loft vindue. Vinduet sniger sig rundt om hjørnet i rummet og tilføjer en fræk og moderne detalje. Detaljen gør det muligt at nyde udsigten til skoven mens der bliver koblet helt af under det varme vand i brusenichen.

Velkommen til et hjem hvor udsigten er i fokus og den moderne bolig flyder sammen med landlig idyl.