Projekbeskrivelse

Moderne arkitektonisk villa

Minimalistisk funkisdrøm med lækre detaljer

Type: 1-plan funkis

Familiestørrelse: 5 personer

Boligareal: 171 m2

Vognly: 36 m2 carport

3 keypoints:

  • Overdækket indgangsparti

  • Stilren facade løsning

  • Flere kvadratmetre for pengene

Området i Nørre Aaby har en utrolig hyggelig historie. Det var oprindeligt en landsby der i 1600 tallet blot havde syv gårde og fem huse, hvor af et af husene var med jord til. Byens navn stammer tilbage til den tidlige Middelalder, hvor den blev opkaldt efter åen, Ouby, der løb forbi. Den er i dag kendt som Viby å. Senere blev Ouby ændret til Aaby og for et par århundreder siden kom Nørre til byens navn.

I dag har Nørre Aaby fået en del flere indbyggere og det er i denne historiske stationsby, at vi netop har færdigtegnet dette arkitektoniske projekt for en kunde.

Boligens stilrene design giver udtryk for at der har været fokus på de lyse facader, men de unikke flader, i form af mursten og garagens samt indgangspartiet i cedertræ, giver huset sin helt egen personlighed.

Planløsningen samler familien i midten af huset med hele tre værelser, samt et master bedroom med walk-in closet og tilhørende badeværelse. Stuen og det store køkken/alrum opfylder familiens behov for lysindfald samt, for at nyde udsigten til det grønne område hvor boligen er placeret. Solnedgangen og de grønne marker kan med rig mulighed nydes under den overdækkede terrasse.
Det overdækkede indgangsparti fører hele vejen forbi udhuset med god opbevaringsplads, og hen til garagen, hvor der er rig mulighed for at have to biler parkeret.

Velkommen til et skønt område hvor naturens grønne farvepalette kan ses så langt øjet rækker.