Projekbeskrivelse

Moderne drømme bolig

Hvor solen kan nydes både morgen og aften

Type: 1-plan funkis

Familiestørrelse: 4 personer

Boligareal: 186 m2

Vognly: 36 m2 carport

3 keypoints:

  • To terrasser

  • Stilren facade løsning

  • Flere kvadratmetre for pengene

Dette nybygger parcelhus kvarter danner skønne rammer for beboernes hverdag. Det ligger på et lukket vænge i det attraktive Næstved Nord med udsigt til Storebælts høje pyloner. Der er kort afstand til hverdagens indkøb og stisystemerne til skolen giver børnene mulighed for at komme sikkert frem uden at skulle krydse befærdede veje.

Boligens hvidpudset facade passer perfekt ind i området med nybyg. Den sorte træbeklædning på den ene side af facaden giver et elegant look med sjæl. Træbeklædningen går igen på den store carport og bryder den ellers så rene hvide stil med et moderne touch.

Når du træder ind entreen i dette smukke hjem er det første store samlingspunkt køkken/alrummet. Køkken/alrummet har et utroligt lysindfald fra de store gulv til loft vinduer samt glasdørene fra de to terrasser. Med direkte adgang fra køkkenet, kan familien nyde morgenmaden på den terrasse hvor morgensolens stråler rammer først. Familien kan senere nyde eftermiddags- og aftensolen på modsatte overdækkede terrasse med saftevand og kold rosé i glasset, hvor udsigten over den smukke have giver et afslappet udemiljø. Resten af planløsningen er både lys og praktisk, og passer perfekt til familien på 4. Stor stue, bryggers, hjemmekontor, soveværelse med walk-in og privat badeværelse, to børneværelser med walk-in og et ekstra badeværelse.

Velkommen til der hvor døgnets lyse timer kan nydes til fulde drag, velkommen til skønne rammer.