Projekbeskrivelse

Moderne familie villa

Med central beliggenhed

Type: 1-plan funkis

Familiestørrelse: 5 personer

Boligareal: 165 m2

Vognly: 59 m2 carport

3 keypoints:

  • Stort køkken/alrum

  • Eksklusiv langformatssten

  • Lækker planløsning

I udkanten af Middelfart ligger landsbyen Skrillinge. Landsbyen er de seneste par år blevet et attraktivt område for nybyggere, men det er ikke første gang i historien at der bor mennesker i dette område. For ca. 5.500 år siden boede nogle af landets første bønder der i en kortvarig periode. Derefter var området ikke beboet igen før omkring Kristi Fødsel, og de fleste spor efter beboelse i området stammer fra en tidlig middelalder (12-1300-tallet).

Med en central beliggenhed til indkøbsmuligheder, stisystemer og smukke grønne områder er nybyggerkvarteret, hvor dette projekt skal placeres, yderst attraktivt.

Husets lækre arkitektur er tegnet efter kundens individuelle præferencer. Facaden er beklædt med grå eksklusive langformatssten der giver et tidløst design. Hjemmets plantegning passer perfekt til familien med teenagere i huset. Familiens behov for at kunne nyde deres eget domicil er løst med en opdeling af forældreafdeling og børneafdeling, hvor begge afdelinger har hver deres badeværelse.

Husets hjerte er uden tvivl det store køkken/alrum hvor hele familien kan samles omkring spisebordet og fortælle om alle dagens spændende oplevelser. Den store lyse åbning fra køkken/alrummet fører ind i familiens stue, hvor der er udsigt til den grønne have og dele af den store terrasse.

Fra den store garage er der direkte adgang til bryggerset, hvor de indkøbte frostvarer med det samme kan placeres i huset store fryser. Garagen giver familien en masse muligheder, udover parkering, og ikke kun på grund af sin størrelse. Den er både bygget og isoleret som et hus, hvilket gør den oplagt til festlige arrangementer, hobby hjørne eller en ekstra seng hvis der skulle komme overnattende gæster.

Velkommen til en central beliggenhed i yderst attraktivt område.