Projekbeskrivelse

Stilren 2-plansbolig med fantastisk lysindfald

Gennemført kvalitetsvilla med drømmende udsigt

Type: 2-plan, funkis

Familiestrrelse: 5 personer

Boligareal: 219 m2

Vognly: 35 m2 carport

Udhus: 15 m2

3 keypoints:

  • 1. Skønt lysindfald

  • 2. Bæredygtig luksus til hele familien

  • 3. Stor solrig terrasse

I gamle dage blev byen kaldt for Melfar. Dette betyder “farvandet man rejser mellem” eller “den mellemste overfart” og er en henvisning til færgetrafikken der er mellem Fyn og Jylland. I dag kender vi bedre købstaden som Middelfart.

Med en smuk beliggenhed ikke langt fra vandet, har vi netop færdigtegnet dette stilrene hjem til en familie.

Her har der været fokus på familiens behov for at der er plads til alle, samtidig med at der er kælet for de moderne detaljer. Huset har fået lagt en stor terrasse hvor forældrene kan nyde en kop kaffe mens de kigger på børnene der leger i haven. I stueetagen er der placeret to børneværelser, badeværelse og bryggers, samt en stor stue hvor familien kan hygge sig sammen i de sene aftentimer med spil eller film. Entreen med trappen fra stueetagen og op til første salen er designet med fokus på et lækkert lysindfald. Det store gulv til loft vindue giver en åben og lys entre som giver hjemmet en wow effekt, så snart man træder ind ad døren.

På første salen findes forældresoveværelset, et ekstra børneværelse eller kontor og walk-in closet. Det er også her at det store badeværelse er placeret, hvor badekaret giver en muligheden for at koble af med et langt varmt efter en lang arbejdsdag. Første salen rummer også det store køkken/alrum hvor familien kan nyde måltiderne hele sommeren på den store overdækkede tagterrasse. Her er det også muligt at nyde udsigten med Lillebæltsbroen i horisonten.

Vi byder velkommen til et moderne hjem, hvor spadsereturen kan nydes ved vandet med udsigt ud over Lillebælt.