Projekbeskrivelse

Udendørs luksus

Nær grønne områder og strand

Type: 1-plan ensidig

Familiestørrelse: 4 personer

Boligareal: 169 m2

Vognly: 37 m2 carport

Udehus/skur: 10 m2

3 keypoints:

  • Udendørs bruser

  • Udekøkken

  • Lækker planløsning

Stationsbyen Odder er fuld af charmerende gårdbutikker og uspoleret grønne naturområder og det er et perfekt område at tage med familien på eventyr. I Rathlousdal Skov er det endda muligt at finde en ægte bjørnegrotte fra en gammel zoologisk have.

10 minutters gang fra stranden skal denne smukke villa placeres og udebruseren gør det nemt at skylle sandet væk efter en hel dag på stranden i familie og venners selskab.

Boligen har en lækker planløsning med 2 børneværelser, master bedroom med walk-in closet, 2 badeværelser og bryggers. Derudover har hjemmet en stor stue og køkken/alrum i et, med den lille ekstravagante detalje i form af et vinrum. Udhuset på 10 m2 giver rig mulighed til opbevaring af diverse ting og husets carport har rigelig plads til to biler. Den lange indkørsel til carporten gør det endda muligt for gæster, at parkere på den private grund.

Den store terrasse kan bruges i hele årets lune måneder da dele af den er overdækket. og imens der tilberedes en lækker middag i det praktiske udekøkken, kan gæsterne slange sig på terrassens åbne loungeområde og nyde en kold forfriskning.

Velkommen til en bolig med ekstra fokus på udendørs luksus.