Projekbeskrivelse

8382 Hinnerup

Funkis hus med fantastisk køkken/alrum

Type: Funkis, 1-plan

Familiestørrelse:

Boligareal: 193 m2

Vognly: 44 m2 garage

Overdækket areal: 27 m2

3 keypoints:

  • Hyggelig overdækket terrasse

  • Stort køkken/alrum med lysindfald fra begge sider

  • Unik badeværelse løsning

Funkisvillaen, på 193 m2, rummer 2 gode børneværelser, et stort multirum, et lyst køkken/alrum samt en luksuriøs forældre afdeling.
Hele huset har malede epoxy gulve, som giver en ensartethed og sammenhængende følelse i hele huset.

Den flotte udsigt ned over skrænten og udover skoven, udnyttes til fulde fra de store gulv-til-loft vinduer i køkken-alrummet. Om sommeren kan man nyde udsigten og de lange sommeraftener under den rummelige overdækkede terrasse, hvortil der er direkte adgang fra køkkenet.
Huset har desuden en stor garage med en eksklusiv elport der åbner sidelæns. Denne detalje gør garagen langt mere brugervenlig, især hvis man blot skal ind med en barnevogn, cykel eller dagligvarer. Desuden bevarer man loftshøjden i garagen, hvilket gør den ideel til større festlige arrangementer.

I voksen afdelingen er der kælet for detaljerne med store gulv-til-loft klinker i badeværelset. De bryder med det ellers ensartede gulv i huset, og skaber en wellness følelse i badeværelset. Ofte har badeværelser satineret glas i ruderne, men for at undgå denne lidt kedelige løsning har vi i dette projekt tænkt ud af boksen.
Resultat blev en elegant oplyst stenbeklædt væg udenfor vinduet, som udover at skærme for udefrakommende, giver en ekstra dimension på badeværelset og er med til at understrege den luksuriøse følelse på badeværelset.