Projekbeskrivelse

Unikt byggeri – unik beliggenhed

Funkisdrøm ved Øresunds kyst

Type: 2-plan funkis med luksus dobbelthus

Familiestørrelse: To familier á hver 6 personer og med au pair.

Boligareal: 635 m2

Vognly: 36 m2 carport

3 keypoints:

  • Bæredygtig luksus til to familier

  • Flere kvadratmetre for pengene

  • Modstandsdygtige materialer til de krævende omgivelser

Vedbækfundene i Vedbæk Fjord er bl.a. fortællingen om områdets attraktivitet ved Vedbæk Havn allerede i Jernalderen. Godt 7000 år senere er området omkring Strandvejen ikke faldet i attraktivitet – tværtimod. Nogle af landet mest attraktive jordstykker findes her 16 meter hævet- og med et formidabelt vue over Øresund.

Tro imod funkisstilen og med en blanding i arkitektur og maritim materialitet, opfører Cantona House A/S et dobbelthus for særdeles kvalitetsbevidste kunder.

Inspiration til arkitektur er fundet i den Brasilianske arkitektur hos Marcio Kogan.

Både udvendigt og indvendigt er byggeriet udansk. Prætentiøse flader i facade, gulv, vinduer og terrasser, der naturligt er vendt imod Øresund. Materialevalget er kun fra de ypperste leverandører, herunder bl.a snedkerkøkken fra Kustomhouse. Planløsningen er både åben og lys, og sætter naturligt scenen for den store familie på seks. To stuer én-suite adskilt af en tunnelpejs, au pair afdeling – og i stueplanet, forældreafdeling med Walk-in, masterbathroom, fire rummelige børneværelser og ekstra børnebadeværelse.

Velkommen til der hvor morgensolens stråler først rammer den Nordsjællandske østkyst, velkommen til det unikke byggeri – på den unikke beliggenhed.