Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

Denne politik gælder for:

Cantona House A/S
Ålborgvej 93B
9300 Sæby
CVR nr. 38230933
+ 45 98 43 00 05
Info@cantona-house.dk

2. Introduktion


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

3.Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning her

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies hjælper os med at forbedre vores hjemmeside

Ved brug af cookies kan vi registrere brugernes færden på vores hjemmeside.

Dette giver os mulighed for at forbedre oplevelsen af hjemmesiden til fordel for brugeren.

Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cantona-house.dk indeholder cookies fra tredjepart der i varierende omfang kan omfatte:

Cookies vedr. brugeroplevelse

Cookies vedr. statistik

Navn Udbyder Anvendelse Levetid
_ga google.com Registrerer et unikt Google Analytics ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmsiden
_gat google.com Anvendes af Google Analytics til at nedjustere hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren. 1 minut fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden
_gid google.com Registrerer et unikt Google Analytics ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden
1P_JAR google.com Brugt til at samle statistik og måle konverteringsrater 1 måned
player, _ga, _gid, _uetsid, _gat_*, vuid vimeo.com Vi bruger Vimeo til at vise videoer på tværs af siden. Disse cookies bliver sat for at måle video statistikker. For mere info besøgVimeos Cookie Liste Op til 2 år.

Cookies vedr. markedsføring

Navn(e) Udbyder Anvendelse Levetid
act, c_user, datr, fr, m_pixel_ratio, pl, spin, presence, sb, wd, xs facebook.com Disse cookies bliver sat af Facebook for at se om brugere har liket os på Facebook, og for at Facebook kan bruge informationer til at levere reklamer og sponsorerede opslag på deres Platform. For mere info om disse cookies besøg Facebooks cookie policy statement Op til 2 år.
DSID doubleclick.net Denne cookie bruges til at målrette om, optimere, rapportere og tildele onlineannoncer. 2 uger
IDE doubleclick.net Brugt af Google DoubleClick til at registrere og rapportere brugerens handlinger efter visning eller klikke på en af annoncørens annoncer med det formål at måle effektiviteten af en annonce og at præsentere målrettede annoncer til brugeren. 1 år
__gads doubleclick.net Bliver brugt til at vise annoncer på webstedet. 2 år
uid adform.net Unik identifikations ID 2 måneder
C track.adform.net Identificerer om browseren accepterer cookies. 1 år
cid track.adform.net Cookie id – samme som uid 2 måneder

4. Remarketing

Vi bruger analyse redskaber fra Facebook og Google til lave interne markedsanalyser.
Derfor kan du i opleve at blive eksponeret for annoncer fra os på henholdsvis Facebook og Googles platforme.

5. Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til:Kd@cantona-house.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Cantona House A/S
Ålborgvej 93B
9300 Sæby
CVR nr. 38230933
+ 45 98 43 00 05
Info@cantona-house.dk

6. Kontakt vedrørende personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet i henhold til reglerne i Persondataloven og EU’s Persondataforordning. Henvendelse herom kan ske via info@cantona-house.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.